Twitter Feed

De afgelopen dagen stonden we weer op de #wwv. Vooral de Copernica-presentaties bleken populair.
Op onze eventpagina vind je alle presentaties en twee whitepapers zodat je kan leren van de inzichten die wij deelden op de WebWinkel Vakdagen: https://www.copernica.com/nl/wwv2022.

Volgens de nieuwste editie van de #emerce100 is Copernica de beste e-mailmarketingsoftware van Nederland! https://www.copernica.com/nl/blog/post/e-merce100-copernica-beste-e-mailmarketingsoftware
#EmailMarketing

De nominaties voor de Copernica Partner Awards 2020 zijn bekend! Dit jaar zijn er 18 genomineerden die kans maken op de volgende awards: Partner of the Year, Best Newcomer of the Year en Best Technology Partner of the Year. Benieuwd naar de nominaties?
https://youtu.be/m2Ux12rwYE4

Vandaag zijn we aanwezig op het event van #shoppingtoday20. Buiten de presentaties kan je op meerdere momenten een 1-op-1 sessie inplannen met onze spreker Danny Dijkzeul.

12.38: Tafelgesprek tussen Danny Dijkzeul en Jesse Weltevreden.
13.10: Onze sessie over Black Friday

Nog 2 dagen te gaan tot het online event van #shoppingtoday20. Als je van plan bent om veel e-mails te sturen rond Black Friday dan mag je onze sessie met praktisch advies over deliverability, profielverrijking en succesvolle e-mailcampagnes tijdens de feestdagen niet missen.